DIJELI

Prnjavorski atletičar i trener AK „Prnjavor“ Dalibor Vrhovac nastupaće ovoga vikenda na drugome dvoranskome prvenstvu Balkana za veterane koje se održava u prestolnici Rumunije, Bukureštu.

Takmičenje se održava 12. i 13. marta, a Vrhovac će nastupati u trkama na 1500m i 3000m u dvorani, kao i u krosu na 8km. Na prošlogodišnjem prvenstvu Balkana koje je održano u Istambulu, Dalibor je osvojio bronzane medalje u trkama na 1500m i 3000m. Na veteranskim prvenstvima Balkana Prnjavorski atletičar je do sada osvojio 14 medalja, pet zlatnih, pet srebrnih, četiri bronzane. Na Evropskim Olimpijskim igrama je osvojio jednu zlatnu, dvije srebrne, jednu bronzanu medalju.

Atletsku sezonu Prnjavorski atletičari su otvorili žetvom medalja minulog vikenda u Brčkom. Dobri rezultati i brojne medalje koje je Vrhovac donosio sa prethodnih takmičenja mu daju za pravo da i na ovo prvenstvo putuje sa velikom dozom optimizma, pa je za očekivati da se na prvenstvu okiti nekom od medalja čime bi upotpunio svoju kolekciju od 14 osvojenih medalja na veteranskim prvenstvima Balkana.

DIJELI