DIJELI

 Atletski klub “Prnjavor”, je po navici uvijek spreman za dobre rezultate i lijepe vijesti poslije prošlogodišnje najuspješnije atletske sezone sa osvojenih 224 medalje od čega čak 94 zlatne.

Nastupima naših takmičara Milana Vidovića na Juniorskom Evropskom Prvenstvu u Đeru-Mađarska, Nikole Petrovića na Kupu Evropskih Šampiona u krosu Miraa-Portugal i Jelene Gajić Kup Evrope LaValeta-Malta i nekoliko nastupa na Balkanskim Prvenstvima Sofija, Istambul i Stara Zagora. Klub je u prošloj godini proslavio 25 godina postojanja, a već na početku ove godine ispraćamo Jelenu Gajić na Mediteranske igre u Francusku.

Pored toga ove godine naša Međunarodna ulična trka 5000m, 29.marta će proslaviti svoje 20. Jubilarno izdanje. A tim povodom smo danas dobili izuzetno lijepe vijesti iz Evropske Atletske Asocijacije da je naša 20.Jubilarna međunarodna ulična trka “Prnjavor 2019”, potvrdila visoki standard od 3 zvjezdice i svrstala Prnjavor na Evropsku i Svjetsku mapu atletskih takmičenja.

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo svima koji su doprinijeli na bilo koji način da ovo ostvarimo: Opštini Prnjavor, Policijskoj Stanici Prnjavor, Domu Zdravlja Prnjavor, Atletskoj sudijskoj organizaciji Prnjavor, A posebno za finansijsku podršku Ministarstvo za porodicu omladinu i sport Republike Srpske, Načelniku Opštine Prnjavor Darki Tomašu, Generalnom sponzoru firmi “Komerc Mali” i naravno svim ostalim sponzorima i prijateljima trke bez kojih ne bih ovo uspjeli organizovati.

AK Prnjavor

DIJELI