DIJELI

Na 21. izdanju Međunarodne Vidovdanske trke, koja je juče održana u Brčkom, zapažene rezultate ostvarili su članovi Atletskog kluba “Prnjavor”.

Ovogodišnje izdanje Vidovdanske trke okupilo je oko 5.000 učesnika, koji su se takmičili u 16 različitih kategorija. U juniorskoj cestovnoj trci na 10.000 metara, a koja je ujedno bila i trka za prvaka BiH, kao prvoplasirani ciljnom ravninom prošao je prnjavorski atletičar Nikola Petrović. On se tako po četvrti put ove godine okitio titulom državnog prvaka, a titule su osvojene u četiri različite discipline. Društvo na pobjedničkom postolju, Petroviću je pravio njegov klupski drug Ajdin Čajić, koji je trku završio kao drugoplasirani.

Uspjeh višečlane ekipe Prnjavora, upotpunili su mladi atletičari, koji su se kući, takođe vratili sa medaljama. U kategoriji cicibana Filip Radulović osvojio je drugo, a Lana Đuraš treće mjesto. U trci zadovoljstva Vesna Radoluvić osvojila je treće mjesto, pa će Prnjavorčani ovogodišnje izdanje Vidovdanske trke pamtiti po pet osvojenih odličja.

Prnjavor.info – Z. Ančić

DIJELI