DIJELI

U organizaciji AK „Brčko“ sutra će se održati prvenstvo Bih i Rs-a u krosu. Na prvenstvu će učestvovati 21 atletki klub iz Bih , gdje će se preko 200 atletičara u raznim uzrastima naći na stazi.

Na prvenstvu će učestvovati i atletičari AK „Prnjavor“ koji će pokušati dobrim rezultatima da izbore nastup na prvenstvu Balkana. Od Prnjavorskih atletičara na ovom prvenstvu će nastupati Magdalena Katana u kategoriji cicibanki u disciplini 1000m. David Jović i Aleksandar Djurić će u kategoriji cicibana nastupiti u disciplini 1000m. U kategoriji mladjih juniora Nikola Petrović i Adin Čajić će trčati u disciplini 5000m , dok će u kategoriji mladjih juniorki Vidanka Božić i Valentina Samardzić nastupati u disciplini 3000m. Jelena Gajić će u kategoriji juniorki nastupati u disciplini 3000m.

-Najvažnije je da se bar jedno od naših takmičara plasira u reprezentaciju Bih za nastup na kros prvenstvu Balkana koje će se održati 12. marta u Srbiji. Od svojih takmičara očekujem bar tri medalje na prvenstvu Bih , i bar još tri na prvenstvu Rs-a kaže trener AK „Prnjavor“ Dalibor Vrhovac.

Atletska sezona se polako zahuhtava , i nema sumnje da će Prnjavorski atletičari i ove godine nastaviti tamo gdje su stali prethodnih sezona , što znači da će vitirne AK „Prnjavor“ biti premale da prime sve trofeje svojih atletičara.

DIJELI