DIJELI

Na prvenstvu Republike Srpske za mlađe pionire i starije juniore u Banja Luci dvoje članova Atletskog kluba “Prnjavor” postali su šampioni Srpske.

Nova senzacija devetogodišnja Jovana Radulović u disciplini 1000m za mlađe pionirke je pobijedila i po četiri godine starije od sebe sa novim ličnim rekordom 3 minuta i 31 sekundu. Takođe nova pobjeda i tutula za Milana Vidovića u sprintu na 100m sa novim ličnim rekordom od 10 sekundi i 53 stotinke.

Srebrne medalje i titule vicešampiona Srpske su osvojili Gabrijela Šestić na 3000m takođe sa novim ličnim rekordom, Nikolina Buliga na 3000m hodanje, Jovan Tomaš na 800m i Nikola Petrović na 3000m, dok su se bronzanim medaljama okitili Aldina Čajić na 800m, Filip Radulović na 300m, Milan Vidović u skoku u dalj sa novim ličnim rekordom 6 metara i 4 centimetra i štafeta Prnjavora na 4x400m u sastavu: Milan Vidović, Đorđe Žunić, Jovan Tomaš i Damjan Grumić. Atletski klub “Prnjavor” sa deset osvojenih medalja ponovo je bio među najuspješnijim na prvenstvu Srpske.

DIJELI