DIJELI

Na ekipnom prvenstvu BiH i RS u krosu koje je održano u Velikoj Kladuši članovi Ak Prnjavor su osvojili 3. mjesto u RS u kategoriji pionira na 2000m u sastavu Aleksandar Legenović,Andrej Vasić i Filip Radulović.

Juniorke Maja Kuzmanović, Suzana Dostanić i Gabrijela Šestić osvojile su 2. mjesto na prvenstvu RS i 3. mjesto na prvenstvu BiH na 4000m, dok su juniori Nikola Petrović, Savo Pavlović i Mirko Cvetić takođe osvojili 2 mjesto u RS i 3.mjesto u BiH na 6000m. U sveukupnom plasmanu ženska ekipa Ak Prnjavor u sastavu Maja Kuzmanović, Suzana Dostanić, Gabrijela Šestić, Aleksandra Legenović, Tanja Stanković, Jovana Radulović i Valentina Dušanić osvojila apsolutno 2. mjesto u RS i apsolutno 3.mjesto u BiH. Muški tim Ak Prnjavor Nikola Petrović, Savo Pavlović, Mirko Cvetić, Aleksandar Legenović, Andrej Vasić i Filip Radulović osvojio je apsolutno 2.mjesto u RS.

Ak Prnjavor je na ovom prvenstvu zauzeo treće mjesto po broju osvojenih pehara iako je nastupio sa četiri ekipe bez seniora i seniorki. Sledeći nastup članova Ak Prnjavor je na krosu koji se održava u Pančevu.

DIJELI